The Beatles Hamburg - 4 dagar med Lord Lazze X som guide

 

The Beatles bodde i St. Pauli i Hamburg och spelade ofta på Star-Club en bit från Reeperbahn innan de blev riktigt kända.

Många anser att det var just i Hamburg gruppen slog igenom och blev känd över hela världen. Även vår svenska rockstjärna Jerry Williams var i Hamburg under samma period.

The Beatles gjorde även sin första skivinspelning i Hamburg när gruppen ackompanjerade den brittiska rockmusikern Tony Sheridan på hans inspelning av "My Bonnie" 1961.

 

 

Utflyktsexempel

 

"All you need is... Grosse Freiheit" - den stora friheten!

The Beatles började sin karriär på Grosse Freiheits klubbar. Vi tar en promenad på den berömda gatan Grosse Freiheit och besöker The Beatles spelställen och boplatser medan vår guide berättar om
musiken, filmerna, och hela den vansinniga världen runt Beatles.

 

"Reeperbahn Nachts um Halb Eins"

Reeperbahn är känd som Hamburgs främsta nöjesstråk och lockar varje år till sig hundratusentals turister som är på jakt efter nya upplevelser. Mest känd är gatan för sina många strippklubbar.
Vi tar en guidad promenad till de mest kända, och ökända, adresserna men den som besöker Reeperbahn upptäcker snart att det även finns ett mycket stort utbud av vanliga krogar, nattklubbar, restauranger och affärer.

 

"Miniatur Wunderland" - vi besöker världens största modelljärnväg!

Järnvägen består av 12 000 meter spår och är indelad i sju avsnitt:
Harz, den fiktiva staden Knuffingen, Alperna & Österrike, Hamburg, USA, Schweiz och Skandinavien - med det evigt snötäckta Sverige!
Av 6400 kvadratmeter golvyta upptar själva modelljärnvägen hela 1150 kvadratmeter!

 

 

Maila eller ring för mer info eller offert!



Lazze X events | Mobäcksgatan 29 | 216 24 Malmö | tel: 040 - 13 34 48
Mobil: 070 - 732 58 47 |
lazzex@lazzex.com