Här slutar Internet

Du har nu kommit till den allra sista sidan på Internet. Vi på Lazze X events säger: "Tack för att vi fått en del av din tid!" och hoppas att du gillade surfningen. Nu är det hög tid för lite interaktivitet i stället. Så innan du lämnar: Läs tidigare inlägg nedan och SKRIV SEDAN GÄRNA SJÄLV ETT I VÅR GÄSTBOK!


”Snyggt jobbat, som vanligt! Keep up the good work!”
Hälsningar från Häger

”Hej Lazze X!
Kul att läsa om alla grejor Du håller på med…”
Keep Swingin´: Frank Andersson

”Lazze… Kul att det finns folk som du som orkar med massor av olika positiva aktiviteter. Och numera dessutom med egen blogg. Jo, jag tackar jag. Lycka till med bloggandet”.
Hilsen, Ulf "Masken" Andersson - Rock `n´ Roll Torpedoes

”Mycket bra!”
Hälsningar från ynglingarana i Rockfolket

”Hej Lazze X! Tusen tack! Helt fantastisk!
Har Du tid hör av dig så kan vi snacka lite.
Ha det bra och, Keep Swingin´”
Frank Andersson

"Ja de må jag säga! Vilken fin text!! Helt perfekt. Många har intervjuat mig men aldrig att det blivit så rätt!!! Kul! Tusen tack, riktigt bra skrivet!!!"
Ha det gott! Kram Maja Gullstrand

”Det ser jättebra ut… VIP-kortet är ditt!”
Mvh, Albert Alexandersson – Wallmans

”Ser jättebra ut!! Bra jobbat! Ska bli kul att se det i tryck sen…
Tack så mycket Lazze!”
Peter Wennerberg

”Fantastisk sida, lycka till med allt i framtiden”
Anders Lagerlöv

”Hej Lazze!
Jag har nu studerat din hemsida och jag är imponerad över allt Du håller på med och alla människor Du har träffat. Tack för en trevlig weekend i Amsterdam.”
Mvh Sten & Wenche.

”Hi Lazze! We are Todor Kolev and Mayya Malmstrom from the London journey last week. Thank you very much for the unforgetable experience. We are really satisfied with the time that we had with you and the group. Looking forward to seeing you soon again.”
Todor Kolev

”Hej Lazze! Vill här än en gång tacka för en mycket trevlig och underhållande resa i London och dess väg dit och tillbaka
Berith och jag kan tänka oss att åka fler gånge med Scandorama, men givet vi har nu fått ett namn att referera till som vet vad han gör.
Ha en trevlig sommar och vi ses.”
MVH Göran & Berith

”Hej på dig och jättetack för senast !
Har nu haft tid att vara inne på din hemsida. Oj, otroligt vilken hemsida och vad mycket information mm. Ja, det var ju inte konstigt att du gjorde ett fantastiskt bra jobb med tanke på allt. Vi tyckte hela tiden att du var så cool och hade full koll på allt. Imponerande kontakter och fina foto. Du var ju ganska lågmäld och ödmjuk i din presentation av dig själv (kvack- kvack). Fint drag... tycker vi om...
Hur som helst. Vi vill bara tacka dig för en fin helg i Amsterdam där du på ett fantastiskt sätt blandade information, kunskap humor mm, på ett ypperligt sätt.
Lev väl och lycka till med allt”
Alf (22-26 april)

”Hej Lazze
Tack för din insats för en trevlig i semester i London förra veckan.
Jag undrar om du kommer att vara guide på Scandoramas Amsterdam-resa den 16/9 -19/9?”
Mvh Lars-Erik Mattsson

”Hej på dig och jättetack för senast ! Har nu haft tid att vara inne på din hemsida. Oj, otroligt vilken hemsida och vad mycket information mm. Ja, det var ju inte konstigt att du gjorde ett fantastiskt bra jobb med tanke på allt. Vi tyckte hela tiden att du var så cool och hade full koll på allt. Imponerande kontakter och fina foto. Du var ju ganska lågmäld och ödmjuk i din presentation av dig själv (kvack- kvack). Fint drag... tycker vi om... Hur som helst. Vi vill bara tacka dig för en fin helg i Amsterdam där du på ett fantastiskt sätt blandade information, kunskap humor mm, på ett ypperligt sätt.”
Lev väl och lycka till med allt, Alf (22-26 april)

”Hej! Jag vill bara skriva och tacka för resan till Berlin. Jag träffade konfirmanderna i helgen och alla var nöjda och glada över resan. Ha det bra. Med hälsningar från konfirmanderna, ledarna.”
/ Thor Nilssson – Kyrkoherde i Hammarlövs Församling

"Tack Lazze!! Man är så tacksam för all hjälp man får backstage...
Det är ett enormt stressigt jobb som du vet ;o)"
Mvh Åsa Håkansson (modell)

Rock on Polarn vi ses när vi ses med samma glada miner.
Jul och nyår och allt sånt.
Polarn Tommy Blom

"Hej och tack! Det har varit en underbar upplevelse som jag aldrig kommer att glömma!! Det var ett stort stöd att ha dig vid min sida när jag gick ner för den där trappan, jag kände mig trygg".
Malin Hoas, Nya Fröken Sverige-finalist

"Lazze... du är en helt underbar person. Jag är ärad att få ha jobbat med dig och att få prata med dig och känna dig. Du sprider glädje runt dig vilket gör att man själv blir man glad... Hoppas att du kommer jobba mer med oss i SENZA SHOWTEAM!!!!! Du är en jätte bra människa att ha att göra med. Ha en super trevlig helg:) Massor av kramar från mig.."
Caroline Haugen

"Lazze har koll, det märks på långt håll."
 Micke Becker, Spy Bar

"Bra jobbat Lazze - du ligger verkligen i och det lönar sig som jag ser
- hälsar Håkan Sterner och önskar dig GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!!""

"Det kändes riktigt bra att ha dig bakom scenen! Vi ses!"
Vänliga hälsningar, Leo Erdfelt

”Tack, Lazze! Det var skit kul! O resan hem gick bra också! Ha det fint så hörs vi…”
Kram: Toril, Alice in Videoland

”Vill så här lite snabbt bara tacka för en mycket, mycket, mycket väl genomförd festival. Jag har spelat på många festivaler och har knappt varit med om ett sådant mottagande som crewet gav musikerna. Det betyder mycket för artister som många gånger kommer till ställen där ingen vet något, ingen finns att fråga etc. Logen, backstage, ljud, ljus och allt funkade kanon. Alla var höjdare - hälsa alla medarbetare detta. Mycket fint!”
Keep up: Andi Almqvist & The sailors

”Det var fint att jobba med dig, tack for hjälpen, vi ses igen!”
/Gustav (& The Seasick Sailors)

”Hallo Lazze! Du ska ha stort tack för ett bra jobb! Bara att höra av dig när du har nått kul! Ha det gott!!
MVH /Nicke & Von Benzo

”Hallå Lazze! Tack för ett jättebra jobb med en högst trivsam festival. Vore fantastiskt om du hade oss i åtanke till framtida evenemang...”
Hälsningar, Kristian Anntila med band

"Tack Lazze… … för din fantastiska insats! Du har varit ett stort stöd och har genomfört dina åtagande och arbetsuppgifter mer än väl. Alla artister och modeller som arbetat i projektet har känt en stor trygghet med dig. Mycket bra Lazze! Ett klart VG! Vi kör väl nästa år igen? Då får du sova på min soffa…"
Aida Winnerström, Senza Modell

"Proffsigt förberett och koreograferad show. Skitkul. Kort o gott".
Peter Siepen

"Det var väldigt roligt och du ska veta att galan fått mycket beröm och att den aldrig varit så bra. Bra flöde, bra visningar etc...kändes mer arbetad.
Jenny "Velvet" Pettersson

"Hej Lazze, Det var himla trevligt.
Hoppas vi får jobba ihop snart igen."
Mvh Mihail Tsoutas

"Jag vill tacka dig för en fantastisk insats i helgen!
Du har helt enkelt levererat over the top...
Grymt och bra jobbat! Jag är stolt över dig!! Tjo hoo..."
Aida Winnerström - Projektkoordinator, Senza Modello

”Jag gillar låtarna, din personliga röst (lite John Holm över det) och tycker Dylan-tolkningarna är bland de bättre jag hört faktiskt! Det känns som du sjunger Dylan inifrån istället för tolkande utifrån”.
Alex Fridell

”Hallå Lazze. Jag gillar dina låtar”.
ML Nisse Persson - Kvinnaböske Band

”Hej Lazze.
Nu har jag varit inne och tittat på din hemsida.
vilken fantastiskt duktig fotograf du är. Du har många härliga och inspirerande bilder där. Och en riktig bra sida har du, lätt överskådlig och trevlig. Har du gjort den själv eller??
Jag har redan lämnat ditt namn o telnr till vår konfimandansvariga i församlingen, tycker att det låter som en jättebra ide att ta dit dig så att du får prata. Du har ju en förtrollande röst som får en att lyssna ju.”
Varma hälsningar Pia

"Hej och tack! Det har varit en underbar upplevelse som jag aldrig kommer att glömma!! Det var ett stort stöd att ha dig vid min sida när jag gick ner för den där trappan, jag kände mig trygg".
Malin Hoas, Nya Fröken Sverige-finalist

”Kul att se att du kör på för fullt. Det är alltid kul att ha kontakt med människor man träffat, extra kul när dom gör så bra saker som du gör.”
Ha det gott: Micke Wall

"Stort tack för ett mycket bra jobb på årets modegala!"
Jenny Andersen, SBS Radio

"Måste berömma dig för ditt arbete, verkar som att du verkligen fallit på plats hos oss på Senza Modello och jag hoppas att du stortrivs och att vi får behålla dig Läääänge Lääänge ! :) Ses snart igen på nästa visning…"
Kramar Sofia (modell)

"Hej Lazze! Satt på "gräddhyllan" och såg hur du hanterade publiken…Bra jobbat!" Agneta Estberger, Helsingborgs Bröllopsgala

Tack för god insats!
Lars Eklund, Scandorama

"Det fungerade bra! Bra ljudtekniker, trevligt folk som jobbade där!
... By the way, Lazze är en klippa!"
Maria (modell)

”Det ska va lite action bakom det hela!gillar verkligen dina ideer!
hoppas det är bra med dig.”
Mvh Alex

”Du är grym!!!”
Gunhild Carling

”Hej Lazze! Det låter kul. Lycka till o ha det gott!”
Vänliga hälsningar, Svenne Hedlund

"Hej Lazze...bra jobbat! Alltid skönt med någon som vet exakt när man står där och inte har tillgång till klocka. Det var roligt på Väla, men det är det alltid. * ler * Ha det gott så hörs vi.
P.S. Fina dikter, min favorit är Sent om Cider. D.S.”
Kram, Jane Tilly, Konferencier

"Det fungerade bra! Bra ljudtekniker, trevligt folk som jobbade där!
... By the way, Du är en klippa, Lazze!"
Maria (modell)

"Lazze... du är en helt underbar person. Jag är ärad att få ha jobbat med dig och att få prata med dig och känna dig. Du sprider glädje runt dig vilket gör att man själv blir man glad... Hoppas att du kommer jobba mer med oss i SENZA SHOWTEAM!!!!! Du är en jätte bra människa att ha att göra med. Ha en super trevlig helg:) Massor av kramar från mig.."
Caroline Haugen

”Kul att kolla in din sida.. Alltid skönt att läsa om vackra ting.. Vi hörs/ses”
Kram, Jane Tilly

"Du gör ett bra jobb förstår jag - betydelsefullt för många- fortsätt."
Göran Stangertz

"Tack för alla goda råd och tips! Du är en toppenmänniska!"
Puss o Kram: Susanne Westberg

”Ett stort tack till Lazze X events och Raa.
Utan er hade det inte varit möjligt!”
Marie Wallertz – Rock against War

”Taaaack Lazze!! =) Kraaaam o tack för senast också”  =)
Isabelle Gibaut

”Tjena Lazze, artikeln blev skitbra! Fått mkt positiv respons.
Hoppas allt är väl, hörs snart igen.”
Alex Fridell

"Jag har alltid fascinerats av din förmåga att uttrycka dig, vilket du nu ser
ett tydligt resultat av. Jättekul!"
Kramar Åse Holmberg

”Ett stort tack till: Lazze X events - Utan er hade det inte varit möjligt!”
Marie Wallertz – Rock against War

"Bra jobbat!”
Håkan Sterner, Eventkonsult AB

”Bauta gracias!
Må kanonerna sjunga och blommorna slå ut på din väg genom livet”
Thomas Wiehe

”Lazze! Du är högt lovordad för din medverkan i Narconon Eslövs 25-års fest.
Denna fest var en av de mest lyckade i Narconon Sveriges historia.
Du har en mycket stor del i detta. Very well done! ”
Håkan Larsson - Föreståndare, Narconon Eslöv

"Räkna gärna in mig och om jag kan hjälpa till med något som gäller dans.
Bara fråga! Min make Paul Wilson är koreograf för Dirty Dancing.
(ALLA UPPSÄTTNINGAR VÄRLDEN ÖVER) Vi har också ett
Eventföretag och har mycket kontakter".
Mvh, Ann Wilson (Let´s Dance)

”Hej Lazze! Det var väldigt kul för oss att jobba med dig i Landskrona.
Hoppas att intresset för dans exploderar överallt och att vi kan jobba
tillsammans igen i framtiden.”
Varma hälsningar: David och Malin Watson

"Det var en jättefin text med mycket information och en massa kärlek och
känsla Bra !!"
Renee Wentrup

”Coolt. Mycket trevliga bilder”. :-)
Mihail Tsoutas

”Hej!
Jag tänkte berätta om vad jag tyckte om ditt föredrag för du ville ju att vi
skulle skriva det i din gästbok. Jag tyckte det var väldigt intressant, du var
lätt att lyssna på och inte som alla andra som håller i föreläsningar.
Du visade bilder och skojade till det ibland. Det kändes som du förstod
dig på ungdomar och vårat "snack".
Jag vill bara säga att jag tycker du ska fortsätta med att åka runt och
berätta för alla så vi får veta sanningen om knark.”
Ha det bra! Tove

”Hej Lazze,
Tack själv och tack för bilderna. :-)
Ha det så bra!”
Cheers, Mihail

”Tack så mycket Lazze!
Kanoon!”
Benny Grinde

“Good luck with everything!”
Love, Pearl

"Det gick kanon... Alla i bandet hälsar och vi
tyckte att det var skitkul... Ha det gött så hörs vi."
Jerker Tenenbaum, sångare - "Janes Bomb"

"Keep up the good work."
Pearl

"Tyck om dig!"
Elektra, Gladiatorerna

“Lazze! Keep it up!”
/Rockin´ Rolf Perleij

"Keep up the good work."
Justine Kirk

"Lycka till med allt."
Alexandra Rapaport

"Tack och lycka till"
Camilla Henemark

"Lycka till med
alla dina projekt."
Charlotte Crona

"Rocka på!"
Kajsa Antonell

"Du är kung."
Sofia Eriksson'

”Låter som ett mycket
intressant projekt!"
Mvh, Ann Wilson (Let´s Dance)

"Roll with it..."
Unni Drouge

”Hej Lazze! Det var verkligen
trevligt på festivalen, trots blötan…
Det gör vi gärna om. Ha det bäst så hörs vi!”
Mvh Ove / Black Jack

”Hej Lasse X. Tack från
killarna i bandet. Må så gott!”
Club Lasse Stefanz – Monica

”Hej och tack ska du ha...Det blev ett bra
tryck i värmen, tycker jag och du är välkommen
att höra av dig om du har något på gång som passar…”
Mvh, Lars Göte - Stenen Kryper

”Tjena Lazze...Vi i ”Sveriges Näst Snyggaste Band”
tyckte det va´ väldigt kul stämning inne i tältet och
ett j-vla röj på folket. Har du något annat på gång,
så är det bara att slå en signal eller skicka ett mail.”
Mvh, Ola Svensson - SNSB

”Tjena Lazze!
"Det tackar vi så mycket för och tack själv för hjälpen!
Hör gärna av dig när du finner en lämplig öppning till för oss!” :)
Mvh Club Unit

”Tjena Lazze X! Vore kanonskoj att göra nåt mer ihop nån gång!
Efter Venfestivalen vill man ju inte göra annat än spela i södern. Ha de bäst!”
/Martin ”Rysken” Nordvall, The Sweet Serenades

”Tack för att vi fick vara med på detta underbara arrangemang.
Verkligen väl planerat och väl genomfört.

”Alla våra band och då menar jag verkligen alla har tyckt att de
har fått vara med på en fantastisk festival.
Alla våra band och då menar jag verkligen alla har fått spela för
en entusiastisk publik, några med lite mindre publik och några
med jättemycket publik.
Alla våra band har och då menar jag verkligen alla uttryckt sin
uppskattning över hur väl de har blivit mottagna av er och hur
fantastisk servicen har varit.
Alla våra band och då menar jag verkligen alla har uppskattat maten,
logerna, transporterna och ja till och med boendet.
Jag hoppas att ni vill samarbeta med oss nästa år också.”
/Per

"Hej igen, Lazze! Lycka till med Helsingborgsfestivalen också!!!
Det skall bli kul att samarbeta igen.”
Kram, Gunhild Carling

”Halli hallå Lazze, fin sida, viktigt arbete du gör, alltid inspirerande
att snacka med dig. Frid och fröjd till dig.
Vännen Thomas Wiehe

"Du håller verkligen igång, Lazze. Imponerande..."
Hälsningar, Lena Måndotter (Skin to Skin)

”Hej Lazze X!
Mycket trevligt att vara i samarbete med dig!
Coola foton på dig och idel kändisar!” :-)
Ha det gott! Patrik /The Airwaves/

"Jättefina bilder du lagt upp....."
Agneta Silfver

"Häftiga bilder. Lovar att kontra med ett grymt Coop-foto inom kort!"
Jens Olander – Samlarguiden

"Schysst foto. Jag skrattade högt" :)
/Petter Säterhed – XNES

"Vilka grymma pix!"
Peter Ortvik - Chefredaktör, Frontface magazine

".....men satan så bra bilder du tar!!!"
Jojje Németh - Thuneth Production

"Schyssta bilder på Alice, verkligen."
Bästa hälsningar från Richard Andersen - Chefsredaktör, Spatsiba Magazine

”Kul!”
Thomas Wiehe

”Haha! Bra bild!”
Joddla med Siv

"Hej! Tack för de fina fotona!”
Mvh/Carina/Moonbabies

"Det blev ju kanon!! Skitkul! Tack igen!"
Peter Wennerberg

”Fräck bild! Ses..."
Stefan - Joddla med Siv

”Kanonfoto!!!”
Åse Holmberg

"Vilka otroligt! vackra bilder, Lazze!
Så duktig o begåvad du är! Fortsätt!!"
Kram, Pearl

"Fina bilder du har tagit. Ville bara säga det."
Hälsningar, Milla – Modell

”Tusen tack för dom fina fotona! Nicoles ansikte var en fantastisk bild.”
Ha en bra dag/Renee Wentrup

”Du är en liten ängel i mitt liv. Tack för att du finns!"
Din kollega/Aida, Senza Modello

”Taaaaack :D …för allt igår :) U are my angel!!!”
Kram, Mia

"Tack för senast! Strålande kväll och mycket folk!"
Mustasch

”Mycket trevlig festival och i synnerhet VÄLDIGT säker!” :-)
Timo Räisänen

”Tack! Alltid lika roligt att se dig! Ha det gott och hälsa pågen din!”
Diddi, Bai Bang

”Tjenare Lazze! Tack för en oerhört trevlig upplevelse på Helsingborgsfestivalen
tillsammans med dig och hela Arvikagänget. Det kändes tryggt med dig i ledet.
Och det känns fantastiskt hur du som träffar så mycket människor från alla håll
och kanter har tid och engagemang att lyssna på och lära känna nya bekantskaper.
Hör gärna av dig om det är något. Annars gör jag det ändå.”
Mvh Jonas

"Tack Lazze, det var ett sant nöje att göra detta och du skulle ha varit med och
sett hur tagen jag var när vi sedan satt på Dunkers och käkade.
Kunde knappt säga ett ord om hur jag kände, allt bara stockade sig."
Mvh Andreas

"Tjena Lazze! Ett riktigt nöje att jobba ihop! Hör gärna av dig om du
behöver hjälp med något liknande under året. Själv är jag nu tillbaka
i vardagen och det känns bra med lite goda minnen av kul folk och bra
konserter att vila tanken på ibland...Vi hörs och ses!"
//David

"Hej Lazze, häftiga bilder, jättesnygga, skitbra, kanske jag kan få ut
några i Engelska tidningar, genom min agentur där, om du är intresserad..."
Jan Olofsson

"Ville bara säga att jag verkligen gillade dina bilder!
Hoppas att vi kan göra nått fräck ihop någon gång =)
Mvh Jessica W – Make Up Artist

"Tack så mycket för bilderna Lazze! De var verkligen jättefina!
Du är en stjärna!"
Kram - Karin Knutsson

"Tack så mycket! Gillade dem på mig… dom som ligger på
din hemsida gillar jag jättemycket!!!!" =D
Kramkram, Nela

"Tack för igår! Det var verkligen kul!"
Kristina Berthagen

"Tack så jättemycket.
"Jättefina bilder, och du hade gjort ett super jobb med att
plocka ut dom bästa" =D
Kram kram - Tess

"Ville bara säga tack för bilderna. Många fina blev det!"
//Anne

"Tack för rolig och trevlig fotografering...
Fiiiina bilder. Blev glad!:-) Ha det bra, hörs snart!!!"
Kramar, Sigrid Åhs

"Heej. Har helt glömt bort att tacka. Jag är väldigt nöjd med bilderna."
Kram! Anna Linné

"Tack så mycket! Gillade dem på mig…
dom som ligger på din hemsida gillar jag jättemycket!!!!=D"
Kram kram, Nela

"Tack så mycket! Blev sjukt nöjd med bilderna!
Ifall du har tid i början av Augusti så är jag sugen på att jobba
med dig en gång till!
Duktig är du!"
Anna

"Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack! Har fått alla mail. blev
såå nöjd med bilderna!
Tack igen :D Ha det BÄST! Kraaaaaaaam"
Therese H

"Hej Lazze! Hoppas allt ä bra med dig och att du har hämtat
dig från helgen ;-)
Tusen tack för fantastiska bilder!!"
Kram, Frida

"Så tjusigt så! Du är en klippa min vän" :)
Kraam – Miia

"Tack så hemskt mycket, vilket fint jobb du gjort med bilderna,
dom är vackra tycker jag.
Måste säga att jag är jäääääävligt nöjd, en del var verkligen kanon."
Kram, Veronica

"Tack så hemskt mycket!!!! Blev fantastiska som vanligt" =)
Kramkram, Nela Ikanovic

"Wiiiie :D alltid lika roligt när man får bara med på din hemsida!
Ha det jätte bra!"
Kram kram, Therese

"Hej Lazze! Tack så jättemycket för bilderna.
Det betyder mycket för mig."
MVH / Kimy

“Tack så mycket för bilderna!
O bra jobbat i helgen allt flöt på bra ;)"
Det var skit skoj!”
Ha det fin fint!, Johannes Ahl

”Hej Lazze! Tack så mycket! Bilderna blev jättefina!!”
Joakim Jonsson

"Så fina bilderna är, tack tack tack..."
Kram, Sigrid Åhs

"Tack tack tack, tack snälla Lazze!!! Jag är så lycklig!
Hur många foton som
helst som är bra =) oooooooooooooooh!!!!
Älskar dem med vingarna =) =)"
Kram, kram
Nela Ikaoivic - Modell

"Bilderna var skitcoola tycker jag. Så jag vill gärna ha alla!"
// Anne

"JÄTTE FINA :D bara längtar efter CDn nu :) jag är jätte nöjd redan!"
Kram – Tess

"Det enda jag kan säga är... SKITSNYGGT!!! =)
Tack så mycket - är jättenöjd och hade jättekul igår.
Du e´ mycket trevlig att jobba med.”
Kram - Therese Sunesson

"WOW!! For ett fantastisk bilde,Lazze!
Man kjenner nesten varmen,vinden,tiden står stille og friheten,
så nære!!"
Mette Flaten (Norway)

"Vilka vackra bilder du lagt in..
Helt underbara är dom.
Tycker jättemycket om bilderna med hon som är naken."
Lotta Svedjefelt

"Wow .... så sårbart å nydeli!! Heilt fantastisk!!"
Esther Østbø (Norway)

"Ahh...fantastic pic!! Just love it" :O)
Gry-Helen Sand Martinsen

"Åhhh, riktigt coolt!! Du tar fantastiska bilder!
Nice som f*n...måste använda mig av starkt uttryck för
inget annat duger nog.
Cooolt, verkligen."
Kram, Monika Bauden

"Jisses vad fina bilder...
Jag gillar dom svartvita, så fina och sensuella!
Kanon ju...."
Kram - Maria G

"Wow, det här var fint!"
Elsa Hermelin

”Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiii
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sååååååååååååglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tack tack tack tack !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
och kramiz!!
Veronica

”Såååå jäävla bra!!! shit, verkligen kanon!!!! ..
just det me pistolen i fokus..
och när vinden blåser i hennes hår me geväret... allt!! skitsnyggt!!!”
Kramizzzz!! Veronica

”Fan va sköna bilder=)de gilla ja verkligen och några
sånna gör jag gärna om du har tid och lust!=)
haaa de fint!”
Alex

“Hej!
Mycket fina bilder på alla..  Tack för vi fick en liten förhandstitt..”  :)
Mvh Marlen och Jasmina

”Fantastisk sida, lycka till med allt i framtiden”
Anders Lagerlöv

”Alltid lika kul att träffa en inspirerande personlighet som Dig. Lycka till framöver"
Arnold Äventyraren

”Hej Lazze X!
Kul att läsa om alla grejor Du håller på med…”
Keep Swingin´: Frank Andersson

"Tjena Lazze! Skönt att ha enscenmästare som får saker att funka!
Hör gärna av dig om du har något spännande på gång..."
MVh/Mats-Ola, ljudtekniker

"Tack för din fantastiska insats och arbete med Senza Showteam!
Nu jobbar vi vidare mot nya mål tillsammans under nästa år!"
Aida & Reneé, Senza Modello

"Vilken snygg, välgjord och informativ hemsida...
Jag är absolut avundsjuk!
Håkan Sterner, Eventkonsult AB

”Tjabba Lazze!
Tack för en ren och informativ hemsida,
är trött på blink och pop-ups! Snyggt jobbat!”
Lattjo Persson (Lasse Persson – Big Bang Group)

“Lazze! Keep up the good work!
Och grattis till en innehållsrik och lättkörd hemsida!
Förnämlig!”
Rune Häger

”Cool sida. Har kollat in den ordentligt
och tycker du gör ett himla bra jobb.
Fortsätt med det...”
MVH: Johnny DeVille, Illusionist/Magician

”Hej Lazze!!! Hoppas allt är bra med dig.
Jag har kollat in din hemsida då och då, kul!
Kör hårt - din drivkraft är imponerande!!!”
/Lucke Wägbo

”Halli hallå Lazze, fin sida, viktigt arbete du gör, alltid inspirerande att snacka med dig. Frid och fröjd till dig.”
Vännen Thomas Wiehe

”Hej Lazze!
Det kändes fint att stå där och spela! Vi hör av oss när vi kommer till Malmö igen! Självklart är vi intresserade av att spela mera om du vet något mer lämpligt tillfälle!
Ha det så bra!”
//Fredrik, Isabel och MONTAG MANIA

"Tack så mycket för en trevlig konsert! Vi hade kul!”
Mvh, Christofer – Darkane

”Tack Lazze! Själv hade vi skitkul på spelningen.”
Henke: Atomic Swing

”Hejsan Lazze X...Tack ska du ha … =)
Väntar på att höra ifrån dig igen... hihi!”
Kärlek & Värme
// PESHI

”Tack ska Du ha, Lazze”
Vänligen Gonza Blatteskånska,
Advance Patrol

”Hej Lazze...Tusind tak for din besked i min gæstebog. Hav en fortsat god sommer!”
Kærligst fra Malene Mortensen

”Det var mycket trevligt på festivalen – fint mottagande och härlig stämning! Hoppas att vi hörs snart”
Varma hälsningar, Miriam Aïda

 

 

 

Ha en fin dag!
Hälsningar från Lazze X events