Referenser i urval

 

 

"Lord Lazze Xerxes Eventhén har sedan hösten 2007 arbetat hos oss här på Wallmans Golden Hits i Helsingborg. Han har arbetat som fotograf, scenmästare och backstagekoordinator. Han har ansvarat för Nöjesgalan & Modegalan både 2007 och 2008 samt för vår audition sommaren 2008.

Lord Lazze X har varit intresserad och engagerad, han lär sig fort nya arbetsuppgifter. Han har varit en stor tillgång för oss, jag kan varmt rekomendera honom till framtida arbetsgivare."
Charlotta Thomée, Restaurangchef - Wallmans Golden Hits

“As a Destination Manager at the reputable tourist company from Sweden, Scandorama, Lord Lazze Xerxes Eventhén work very profesional and with excellence."
Rudi Santoso - Academservice Ltd, Moscow, Russia Federation

”Härmed intygas att Lord Lazze X Eventhén varit anställd sedan säsongen 2008 hos SCANDORAMA. Lord Lazze X har framför allt varit destinationschef för resor till resmål som London, Berlin och Amsterdam, men också tjänstgjort på specialresor för vår Grupp & Konferensavdelning. Han har lett ett antal resor med musiktema och har utvecklat vår London- och Hamburgresa med temautflykter i Beatles tecken, vilket varit mycket uppskattat.

Lord Lazze X är en erfaren man, som ändå verkar tidlös, som roar sina åhörare men som hela tiden samtidigt har fokus på uppgiften. Han är mycket uppskattad av såväl våra gäster som kollegor och hans lyhördhet och snabbhet i att efterkomma kundernas önskemål är en lyckad kombination.

Lazze X har alltid varit ordningsam, punktlig och flexibel i alla kontakter med kontoret. Hans samarbetsvilja har ofta gått utöver det vanliga och han har bidragit med goda idéer och förslag på förbättringar gällande vår produkt.

Lord Lazze X är kreativ och serviceminded. Han passar utmärkt för självständiga arbetsuppgifter av projektledande karaktär, men också som en samspelt lagspelare.”  
Birgitta Kjellander - Managing Director, SCANDORAMA AB

”Lord Lazze X Eventhen är en medveten person med stor livserfarenhet och mognadsnivå. Hans ambitioner och förmåga att driva och utveckla event gör honom till en självgående entreprenör."
Håkan Sterner - Eventkonsult AB

"Jag har arbetat som kyrkoherde i församlingen och har haft en mycket god kontakt med Lord Lazze X. Han är mycket ambitiös med många roliga idéer. Mycket arbetsvillig och duktig som handledare för praktikanter - glatt delar han med sig av sina erfarenheter och kunskaper. En bra föredragshållare med stor skådespelarskicklighet.

Lazze X fungerar också mycket bra tillsammans med ungdommar, som naturligtvis älskar hans sätt att vara och klä sig... "

Lisskulla Arnberg-Håkansson - Vik. kyrkoherde i Svedala församling

"Lazze X events har under LandskronaKarnevalen haft ansvaret som koordinator och scenvärd. Arbetsuppgifterna har bestått av både administrativt & praktiskt arbete, vars huvuduppgift var att tillse att logistiken fungerade såväl tekniskt som personellt. Lazze X har utfört sitt arbete till vår stora belåtenhet.

Med egenskaper som lojal, positiv, initiativrik, pålitlig och noggrann i sina ålagda arbetsuppgifter, kombinerat med hög arbetskapacitet och serviceanda, blev Lord Lazze X en utmärkt representant för vårt arrangemang. Således mina varmaste rekommendationer!
Olle Larsson - LandskronaKarnevalen

"Lord Lazze Xerxes Eventhen har gjort en mycket fin insats. Han har visat prov på stor ansvarskänsla samt initiativförmåga. Lazze X har utfört allt effektivt och noggrant och har på alla sätt fungerat positivt."
Ronnie Svanberg - Rektor, Mariaskolan i Malmö

"Publiksäkerhetsorganisationen under Helsingborgsfestivalen, och de insatser den gjorde, har blivit brett uppmärksammade i media och det omgivande samhället. Lord Lazze X är en viktig kugge i detta såväl som i kommande arrangemang."
Andreas Meimermondt - Säkerhetschef, Helsingborgsfestivalen

"Lord Lazze X Eventhen handplockades till Venfestivalen tidigt då vi kände till hans goda kvaliteter som scenchef. Han fick ansvaret för artisterna och deras framträdaande.

Lord Lazze X hämtade alla artister i logen, visade dem därefter till scenen och introduserade teknikerna och artisterna för varandra. Dessförinnan hade Lazze X förberett alla teknikspecifikationer för banden vilket gjorde att allt flöt på hur bra som helst för alla akter."
Bertil Alm - Festivalgeneral, Venfestivalen

”Under sin anställningtid vid tidningen ådagalade Lord Lazze X Eventhén den flit och det omdömme som företaget anser sig ha rätt att kräva av de anställda och de uppgifter som Eventhén förelades genomförde han på ett sätt som vann arbetsledningens gillande."
Olle Andersson - B Redchef, Skånska Dagbladet

"Lord Lazze Xerxes Eventhen agerade under Landskronadagen som scenvärd och konferencier på huvudscenen för arrangemanget. Han skötte sina uppgifter på bästa möjliga sätt genom att ta emot artisterna, visa tillrätta, presentera och tacka av artister på ett väldigt trevligt & entusiastiskt sätt. Han såg dessutom till att lösa uppkommna problen snabbt och smidigt."
Annika Borgelin - Projektledare, Landskronadagen

"Lord Lazze X Eventhen sköter sina uppgifter på ett föredömligt sätt - han har lätt för att greppa uppgifterna. Han har en god förmåga till överblick och en fingertoppskänsla för vad som rör sig i ungdomsvärlden.

Att Lazze X dessutom har en utpräglad pliktkänsla och mycket lätt för att samarbeta samt en rak kommunikation och ett positivt och lättsamt sätt gör att han är mycket omtyckt...jag kan reservationslöst ge Lord Lazze X de allra bästa rekomendationer."

Per Thelander - Kyrkoherde, Svedala församling/Palma de Mallo
rca

"Lord Lazze X Eventhen har med stort beröm deltagit i det administrativa arbetet och varit till stor hjälp vid koncerttillfällen då han haft hand om det praktiska arbetet kring arrangemangen. Lord Lazze X rekomenderas varmt eftersom han besitter en alltför sällsynt förmåga att samarbeta i pressade och kluriga situationer."
Magnus Bergkvist - Jazz i Malmö

”Lord Lazze Xerxes Eventhen har i sitt arbete uppvisat ett stort engagemang, problemlösningsförmåga och bidragit med mycket värdefull erfarenhet av eventskapande."
Andreas Meimermondt - Säkerhetsansvarig,
Helsingborgs stad

"Lord Lazze X har varit anställd hos oss som cirkelledare. Han har utfört sina uppgifter på ett föredömligt sätt och varit uppskattad av både mig och sina elever. Jag rekomenderar honom gärna."
Marianne Strandberg - Verksamhetsledare, Studieförbundet Vuxenskolan

"Min upplevelse av Lord Lazze X är att han kombinerar sin starka personlighet, som kom väl till pass i hans arbete hos oss, med ett varmt hjärta, ett öppet och ödmjukt sätt och ett rörligt intellekt. Det skall även sägas att Lord Lazze Xerxes är en god administratör och organisatör."
Lars Johansson - Kyrkoherde, Svedala Församling

"Lord Lazze Xerxes har arbetat som Scenmästare och Backstage-koordinator genom olika projekt som vi ansvarat för. Han är mycket stresstålig, har en bra organisationsförmåga, flexibilitet och är mycket noggrann med ett ständigt leende på läpparna. Han är alltid hjälpsam och finner lösningar på alla problem som kan dyka upp."
Aida Winnerström - Showdesigner, Senza Showteam

"Lord Lazze Xerxes Eventhen har med omsorg och noggrannhet vinnlagt sig om att utföra ett fullt korrekt arbete till vår och våra kunders fulla belåtenhet.

Lord Lazzes X personliga uppträdande har varit mycket gott och han har alltid visat sig villig till samarbete, både mot uppdragsgivare och kunder, varför vi lämna honom de allra bästa rekomendationer."

Torsten Axelsson – Fribrocks

"Lord Lazze X agerade som scenvärd från tre scener under Helsingborgsfestivalen och skötte sina uppgifter på ett mycket bra sätt. Uppgifterna bestod av att ta emot artister, verka som konferencier från scen och diverse uppgifter i bakstageområdet."
Annika Borgelin - Koordinator, Helsingborgsfestivalen

 

Lazze X events | Mobäcksgatan 29 | 216 24 Malmö | tel: 040 - 13 34 48
Mobil: 070 - 732 58 47 | lazzex@lazzex.com